16 Kasım 2011 Çarşamba

Medya , Sosyal Medya.

EROL KÖSE NEDEN CAPS LOCK'U KAPATMIYOR.


Beyfendinin rahatlığına hayranım. Adam tüm ünlülerin ağzına sıçıyor ve kimse de sesini çıkaramıyor. Çünkü adam kurnaz. Paranın parayı ezmesi gibi görüyorum bu durumu. Adam hem de biliyor davaya gitse kendi kazanacağını. Milletle dalga geçiyor, kimi zaman harbiden ağır sözlerle. Yavşak tarzını çok fazla sevmesem de hep takdir ediyorum.

Doğuşun saksılı fotoğrafı hakkında insanlar fotoşop diyo yok doğuşun omzunda dövme var normalde fotoğrafta yok dikkat edin diyo kafası montaj diyo. Türk halkı doğuşu seviyor. Eminim ki "babadan oğula nesil bu anasını siktiğimin orospu çocukları" olayını bilselerdi daha fazla severlerdi. Ben hala arada açarım o vidyoyu gülerim. Bu montaj tepkilerini ilk gördüğümde de aklıma doğuşun twitterının hacklenebileceği aklıma geldi. Nerden esti bilmiyorum ama geldi işte. Sonuçta kişisel kullanıyorlar, sekreteri asistanı girip yazmıyo bişeyler. canlarııııım yazmam ben sekreter olsam. Belki de eski sevgilisinin ününü kıskanmış olabilir. O ana bacı düz giden adam gibi bakmıyo ama o fotoğrafta tek gerçek bu.



Cübbeli Ahmet'i çok severdim. Ama bu youtube adamı değiştiriyor. Felsefesini dinini insanlara aktaran bi adamın bu derece komik olması espriler yapmasından hoşnuttum. Bi programda rastlasam durur izler dinlerdim. Taa ki youtube'da bi kaç vidyosunu izleyene ses kaydını dinleyene kadar. Ne kadar dönekmiş bu adam ya. Ata'nın Tbmm açılış konuşmasındaki sözleriyle onu kafir ilan ettiler ya hani, o konu hakkında konuşurken Ata'ya saygısız laflar ediyor ve şükür ki öldü bu zihniyette olanlar inşallah da ölücekler diyor. Neden mi dönek. Sonraki bir zamanda da Atatürk hakkında çook aşırı ılımlı sevecen bi tavır takınıyor. Atatürk dindar bi insandı diyor namazındaydı diyor , tanıdığı(bildiği) eski şeyhlerden birinin Atatürk'ten bizzat Kur'an eğitimi verme izni aldığını falan örnekliyor vs. Ben bunları izledikten sonra bastım küfrü. %40 Ata'ya düşmanlığından %60 da dönekliğinden. Görsem yüzüne tükürürüm cübbeli.

1 yorum:

  1. fevkaladenin fevkinde (böylemi yazılıyodu bu) EROL KÖSE KİM AMINA KOYUM

    YanıtlaSil