11 Şubat 2012 Cumartesi

WoDotA Top10 Weekly Vol.85 - Special - Top 10 of 2011


hayatımda gördüğüm en iyi hareket Chen'in mage creepi roshanın arkasına gizleyip 5 kişi arasından lasthit yapmasının üstüne aegisi kırmasıydı, ikinci ise bu vidyoda da olan traxexin mage creepin atağı havadayken son canında domiyle (2 saniye evvel birleştirdiği) kendine deny atmasıydı. Goblin'in hareketleri ezalor ve sk'dan çok daha iyi bi de



9 Şubat 2012 Perşembe

Yalan Dünya

Melankolik şeyler mi yazcam sandınız. Yazcam evet de şimdi değil, şimdi beynimin içinde yok ya o, şimdi dizi olan yalan dünya var.

Demin Orçun karakterinin, nam-ı diğer Orçun Reiz'in vidyolarından birini gördüm facebookta. Sıkılmadan bi daha izledim o bölümün tekrarını dahi izlediğim halde. Gayet komik. Ama o karaktere de olay her yürümesi gereken yoldan saptığında olduğu gibi bişey olacak. Bu yoldan sapma nedir? İlginin ve dizinin ana karakter Gülse Birsel'in etrafında dönmesi yolundan sapmak. İlk bölümden itibaren izleyen milyonlar Orçun'u sevdi, bence Orçun tarzı konuşmaya başlayan (Recep İvedik'ten kurtulamadık ya hani 2 sene) gençler oluşmaya ve üremeye başlamıştır.

Şimdi 2 3 bölüm izledik, İlk bölümden daha fazla Orçun sahnesi var dizide dikkat ederseniz. E dizinin tutulması için daha ayakları yere basma aşamasındayken yapımcı senarist her kimse o karakterin ekmeğini yiyiyor, ki doğru olanı da bu. Ancak gün gelecek Avrupa Yakası'nın Gaffur'una , Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın Ersin'ine olan Orçun'a da olucak ve aldığı rol ve göz önünde kalma süresi çeyreğine falan düşücek.

Bi de şeyi dicem, Gülse Birsel hep olduğu gibi kendiyle alay ediyor dizide özellikle yaş konusunda ama bence aklından şunu geçiriyordur: "30 yaş üstü mevzusunda insanlar 'Gerçekten de kadın çok güzel ve 30 yaş üstü gözükmüyor' diyordur benim için.' ". Ben bi Yalan Dünya izleyicisiyim ve çok tatlı abi Gülse Birsel'i kim sevmez.

Haberleri izlediniz, haydi gömdüm.